A vajat megolvasztjuk, és rászórjuk a lisztet. Amikor habzik, ráöntjük a húslevet, pár percig főzzük, hozzáadjuk a mustárt, a kapribogyólevet, és sózzuk, b
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne az ecetet, az olajat, sózzuk, borsozzuk, majd beletesszük a koriandert, petrezselymet, a felaprózott hagymákat és paprikáka
A hozzávalókat egyszerűen összekeverjük, végül lehűtjük.
Sós vízben pároljuk meg a spenótot, a metélőhagymát, a turbolyát és a petrezselymet, majd csöpögtessük le. Dolgozzuk hozzá az összevágott hagymát, a vajat
A tojássárgáját, mustárt, olajat, tejfölt, citromlevet, sót, cukrot jól összedolgozzuk, végül óvatosan belekeverjük a kaviárt, hogy nehogy összetörjön,
A tejet, a lisztet és a vajat alaposan dolgozzuk össze.
A rákokat tegyük a felforralt sós vízbe és hagyjuk benne egy percig, majd szűrjük le, tördeljük össze
Az összevágott hagymát pároljuk üvegesre, majd öntsük hozzá az alaplevet és takarékon negyed órán át pároljuk.
A lisztet a vajban 2 perc alatt futtassuk me
Vajban megpároljuk a felaprított hagymát, majd a gombát, paradicsomot, megszórjuk liszttel, és felöntjük egy kevés vízzel, végül a fűszereket is belekeverjü
Ugrás a lap tetejére >>