» 1 db borjúvelő » 4 dkg vaj » fél csomag petrezselyemzöld » 6 dkg liszt » fél citrom » 1 dl tejszín » 1 liter csontlé » 1,5 dkg só » 1 tojás sárgája
A megtisztított velőt és a felaprított petrezselyemzöldet vajban megpirítjuk, megsózzuk, a hozzáadott liszttel tovább pirítjuk, majd felöntjük csontlével, símára keverjük és 10-15 percet főzzük. Finom szitán áttörjük, Tálaláshoz a tejszínnel elkevert tojássárgáját hozzáadva simára keverjük, citromlével ízesítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom