» 1/4 kg fehér kenyér » 1/4 kg szárazbab » 3 tojás » 1/4 liter olívaolaj » 1 evőkanál fehérborecet » 1 evőkanál mazsola » víz » só
Első lépésként a babot leáztatjuk körülbelül egy napig. Utána leszűrjük és lehámozzuk a babszemek héját. Összekeverjük a kenyérbéllel és a tojásokkal. sózzuk ízlés szerint. Összemixeljük, közben lassanként öntsük hozzá az olívaolajat. Egy csipet sóval és borecettel ízesítjük. A tetejére tegyünk pár szem mazsolát. Hidegen tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom