» 1 nagy vöröshagyma, vékonyra szeletelve » 1 nagy paradicsom, vékonyra szeletelve » 1 citrom, a végei levágva és vékonyra szeletelve » 4 darab halfilé, pl. vörös sügér, tengeri sügér, » foltos tőkehal, leöblítve és megszárítva » 0 evőkanál őrölt római kömény » 1 evőkanál édes pirospaprika » 1 evőkanál őrölt koriander » 1 kiskanál őrölt kömény » negyed kiskanál őrölt vörös bors » finom tengeri só » 2 evőkanál olívaolaj
A sütőt 190 fokra melegítjük. Egy 33x23 cm-es tepsit kiolajozunk, majd egy réteg hagymát, rá paradicsomot, citromot teszünk, és rájuk a halat. A római köményt, a pirospaprikát, a koriandert, a köményt, a vörös borsot összekeverjük, és a halra szórjuk, és olívaolajjal meglocsoljuk. A tepsit lefedjük, és 35 perc alatt megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom