» 30 dkg friss kardhal, tonhal vagy aranymakréla, » leöblítve, megszárítva, kis kockára vágva » 1 dl friss zöldcitromlé » 2 evőkanál friss narancslé » 1 kiskanál őrölt kömény » só és őrölt fehér bor » 10 dkg kimagozott és finomra aprított » görögdinnye » 5 dkg frissen reszelt jicama vagy más karalábé reszelve » 5 dkg finomra aprított újhagyma » 5 dkg meghámozott és finomra vágott érett » paradicsom
A haldarabokat egy nagy kerámiatálba dobjuk. A zöldcitrom és narancs levét, a köményt, a sót, és a fehér borsot beletesszük. Összekeverjük, és fóliával letakarjuk, és 15 percre hűtőbe tesszük.
Kicsomagoljuk, és a görögdinnyével, a jicamával, a hagymával és a paradicsommal összekeverjük. Majd lezárjuk megint és 15 percre hűtjük. Lehűtve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom