A szardíniát megtisztítjuk, bőrét és szálkáit eltávolítjuk. Forró olajon megfonnyasztjuk a feldarabolt
paprikát, a
hagymát, a
fokhagymát. Mikor már kissé megpirult beletesszük a lehéjazott, apróra vágott
paradicsomot. 5 perc után meg
sózzuk, és felöntjük a
fehérborral. Később levesszük a tűzről, kihűtjük, és besűrítjük a villával összetört
tojás sárgájával. A tészta felét kinyújtjuk. A szardíniát megtöltjük a zöldséges keverék felével, összehajtjuk, és a tésztára helyezzük. Befedjük a maradék töltelékkel. Rátesszük a másik kinyújtott tésztát, széleit lezárjuk. A te
tejét megkenjük a felvert
tojással, és a sütőben pirosra sütjük.
Elkészítési idő: 30 perc, plusz a sütés
Nehézségi fok: nehéz
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>