A halat
sóval,
babérlevéllel, és apróra vágott vörös
hagymával, valamint a borral feltesszük főni 30 percre. a halat kivesszük, lehúzzuk a bőrét, kiszálkázzuk és félretesszük. A levet leszűrjük, majd visszaöntjük. Olajon finomra vágott vörös
hagymát fonnyasztunk, hozzáadjuk az apróra vágott
fokhagymát, a póré
hagymát és a meghámozott, kockára vágott
paradicsomot. 15 percig lassú tűzön pirítjuk, majd összeturmixoljuk. Lábosba tesszük, felengedjük a lével, még egy kis borral, majd hozzáadjuk a
rizst. 18 percig főzzük, majd hozzáadjuk a kagylókat és a haldarabokat.
sózzuk,
borsozzuk, és addig forraljuk, amíg a kagylók kinyílnak. Végül hozzáadjuk az apóra vágott
tojást, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc.
Nehézségi fok: közepes
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>