» 36 szelet füstölt lazac » 4 ek. ecetes torma » 2 ek. natúr reszelt torma » 1 dl sűrű tejföl » 10 dkg tehéntúró » 10 dkg juhtúró » cukor » só és bors » salátalevelek a tálaláshoz
A kétfajta tormát keverjük össze, majd keverjük hozzá a tejfölt, a juhtúrót, a tehéntúrót. Sózzuk, borsozzuk, és ízesítsük cukorral. Hűtsük le. A halszeletekből formáljunk tölcsért, és töltsük meg a tormakrémmel. Tegyük salátalevelekkel bélelt tálcára, és pirított kenyérrel tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom