Teflonserpenyőben, lefedve főzzük 10 percig a
lazacot
vajjal. tengeri
sóval, borral,
kaporral,
borssal,
citrommal, és tárkonnyal.
Emeljük ki a halat a főzőléből. Levet szűrjük át. Vegyük le a hal bőrét, és szedjük ki a szálkáit.
Főzzük ki a pennét, szűrjük le, és keverjük össze kis olajjal. Rakjuk tányérra a
lazaccal együtt.
Mártáshoz pirítsuk meg
vajban a
lisztet. Keverjük hozzá a
tejet és 6 evőkanálnyit a halléből. Tegyük bele a
citrom levét és héját, és főzzük 10 percig. Tegyük bele a zsázsát, és ízesítsük. Mártást öntsük a tésztára és a halra, majd
citromszeletekkel díszítsük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>