» 60 dkg harcsa- vagy afrikai harcsafilé » 1 kisk. só » 1 mk. Erős Pista » 4 gerezd fokhagyma » 80 dkg fagyasztott hasábburgonya » fél kisk. ételízesítő por » olaj
A harcsát megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és csíkokra szeljük. Sóval és csípős paprikával bedörzsölve pácolni hagyjuk. Közben kisütjük a fagyasztott hasábburgonyát, lecsöpögtetjük és tálba tesszük, ételízesítővel meghintjük.
A halat olajon pár perc alatt aranybarnára sütjük, közben a zúzott fokhagymát hozzáadjuk. Miután kész a krumplival kissé összeforgatjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom