» 4 szelet harcsafilé, leöblítve és megszárítva » 4 cső friss kukorica, a szemei éles késsel lenyesve » 0,5 dl olívaolaj » 1 evőkanál cajun fűszer » maréknyi faforgács
A halat olajjal megkenjük, és fűszerezzük. Egy alumínium tálcát beolajozunk, a halat és a kukoricát rátesszük. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. Rádobjuk a faforgácsot, és a tálcát a sütő azon részére tesszük, ahol nincs tűz. Amikor az első füstöt meglátjuk, fedővel letakarjuk, és 20-30 percig füstöljük. Villával ellenőrizzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom