» 1 kg sügérfilé » 500 g felezett koktálparadicsom » 100 g felezett, kimagozott, fekete olajbogyó » 125 ml sör » 90 ml hal- vagy zöldségalaplé » 2 vékonyra szeletelt hagyma » 3 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors » bazsalikomlevelek a tálaláshoz
A hagymát 3 perc alatt pároljuk meg az olajon. Adjuk hozzá a sügérfilét és 2 percig pároljuk. Fordítsuk meg és újból 2 percig puhítsuk. Egy edénybe tegyük bele a paradicsomot, az olajbogyókat és 3 percig főzzük. Öntsük fel a sörrel, és 2 perc alatt párologtassuk el. Öntsük fel az alaplével, majd főzzük 5 percig. Sózzuk, borsozzuk. Bazsalikomlevéllel díszítve tálaljuk.
Elkészítési idő 27 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom