Elkészítési idő: kb 15 perc
Energiatartalom: 855 kcal/3591 kj adagonként
A
citromokat,
narancsokat facsarjuk ki, és a gyümölcsleveket összekeverhetjük a gránát
alma levével. Az olajat,
szegfűszeget,
borsot,
gyömbért és
fahéjat keverjük össze a bor
ecettel. Majd a keverékeb rakjuk bele a
rozmaringágat. Az
angolnákról távolítsuk el a bőrt, ha már nem lenne eltávolítva.
Ezután szúrjuk fel őket nyársakra úgy, hogy minden
angolna között van 1-2
babérlevél. A nyársakat elkezdhetjük grillezni miközben az olajos-fűszeres-
ecetes keveréket csepegtessük rá a
rozmaringág segítségével.
A sütés következtében kellemesen megpuhult
angolnanyársakat mélyebb tányérba tálaljuk, és öntsük rájuk a gyümölcslékeveréket, osszuk el egyenletesen.
gyömbérrel, kardamommal és
sóval fűszerezzük és tálalhatjuk. Friss kenyér jó kiegészítője.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>