A
joghurtból, a
kaporból és a
petrezselyemből pácot készítünk, melyet
borssal és
fokhagymával ízesíthetünk. A csirkecombokat a csont mellett mélyen bevágjuk, be
sózzuk, majd leöntjük a korábban elkészített páccal, melyet ezután letakarunk és a hűtőbe tesszünk 2-3 órára. Az idő leteltével jól lecsöpögtetve ropogósra sütjük.
A köret elkészítéséhez először reszeljük le a kék
sajtot, majd ezután keverjük össze
joghurttal. A
paradicsomot, a
paprikát és az
uborkát vagdaljuk vékony szeletekre, a
salátát pedig szedjük leveleire. Ezután a következőképp rétegezzük a köretet:
saláta, öntet,
paradicsom, öntet,
saláta, öntet,
paprika, öntet,
saláta öntet,
uborka öntet. Ezután hűtőbe tesszük, hagyjuk összeérni. Hidegen tálaljuk.
Megjegyzés: protein napokra
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>