Egy serpenyőben némi olajon pirítsuk meg a hagymákat, majd szórjuk bele a rizst, és kis idő múlva öntsük fel a borral. Addig főzzük így, amíg a nedvességet fel nem szívja a rizs. Adjuk még hozzá a levest is, és főzzük, míg ezt is fel nem szívja nagyjából. Belekeverjük a parmezánt, a metélőhagymát, a mentát és a petrezselymet is, majd hagyjuk hűlni. A mozzarellakockákat csomagoljuk 1-1 bazsalikomlevélbe, majd mindegyiket borítsuk be rizottoval, és készítsünk belőle golyókat. Ezeket hagyjuk fél órát pihenni, majd süssük ki őket forró olajban.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom