A madarak csontjait eltávolítjuk, húsukat
sózzuk,
borsozzuk, és
kakukkfűvel ízesítjük. A bor felét aláöntjük, és 3 órát érleljük benne.
A darált húst
vajon megpirítjuk, és hozzákeverjük a
tojást.
vajat olvasztunk, hozzáadjuk a bor másik felét, megfűszerezzük, majd a felkockázott fürjhúst félig megpároljuk benne.
Egy tűzálló tálba helyezzük a vékony szeletekre vágott
szalonnát, majd rárétegezzük a darált húst, a szőlőt és a fürjhúst. Legfelülre darált hús kerül. Leöntjük a boros lével és a
konyakkal, majd beborítjuk a vastagon felszeletelt
sajttal. Lefedjük, és 2 óra alatt készre pároljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>