» 4 szelet ciabatta vagy kovászos kenyér » 250 g vékony szeletekre vágott halloumi vagy mozzarellasajt » 60 g friss vízi gesztenye » 60 g sült, majd vékony szeletekre vágott kaliforniai paprika » 1 gerezd felezett fokhagyma » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » frissen őrölt fekete bors
Melegítsük fel a grillserpenyőt. A kenyerek oldalait spricceljük meg 1 evőkanálnyi olajjal, és dörzsöljük be fokhagymával. Süssük oldalanként 2 percig, majd tegyük félre. A sajtot is oldalanként 2 percig süssük. Tegyük a pirítósokat tányérra, tetejükre tegyük a gesztenyét, a paprikaszeleteket és a grillezett sajtot. Locsoljuk meg a maradék olajjal, borsozzuk meg és tálaljuk.
Elkészítési idő 20 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom