A bagettszeleteket pirítsuk meg, majd egyik felükre rendezzük rá a kecskesajtból vágott vékony szeleteket. Tegyünk minden szeletre egy-egy szelet fügét, majd k
A zsemléket felvágjuk, tejben megáztatjuk, majd kinyomjuk. Megsózzuk majd lisztben és tojásban megforgatva forró olajban pirosra sütjük. Ha kész, leszárítás
Egy tepsibe beletesszük a cikkekre vágott, hámozott burgonyát, majd meglocsoljuk olajjal, fűszerezzük sóval-borssal. Előmelegített sütőben, magas fokozaton fé
Egy tepsibe beletesszük a cikkekre vágott, hámozott burgonyát, majd meglocsoljuk olajjal, fűszerezzük sóval-borssal. Előmelegített sütőben, magas fokozaton fé
Egy tepsibe beletesszük a cikkekre vágott, hámozott burgonyát, majd meglocsoljuk olajjal, fűszerezzük sóval-borssal. Előmelegített sütőben, magas fokozaton fé
Egy tepsibe beletesszük a cikkekre vágott, hámozott burgonyát, majd meglocsoljuk olajjal, fűszerezzük sóval-borssal. Előmelegített sütőben, magas fokozaton fé
Egy tepsibe beletesszük a cikkekre vágott, hámozott burgonyát, majd meglocsoljuk olajjal, fűszerezzük sóval-borssal. Előmelegített sütőben, magas fokozaton fé
A krumplit meghámozzuk, megmossuk és felkockázzuk. Az újhagymát apróra vágjuk. 6-6 ek. krumplit és hagymát kevés sós vízben 5 perc alatt puhára főzünk, maj
Ugrás a lap tetejére >>