Crostini kéksajttal, körtével és pekándióval recept
Hány személyre:
» 1 körte (kimagozva, meghámozva és cikkekre végva) » 12 vékony szelet bagett » 10 dkg gorgonzolasajt (felszeletelve) » őrölt fekete bors » 6 pegándió (félbevágva)
A körtét pucoljuk meg, magozzuk ki, majd vágjuk 12 kis cikkre. A bagettszeleteket pirítsuk meg, majd szórjuk meg kéksajt-forgáccsal, és díszítsük 1-1 cikk körtével és fél pekándióval. Szórjuk meg őrölt fekete borssal, és egy tálra rendezve kínáljuk vendégeinknek. Igen egyszerű és gyorsan elkészíthető finomság, mely garantáltan sikeres lesz vendégeink körében.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom