A
hagymát vágjuk apróra, a metélő
hagymát és a
koriandert aprítsuk fel. Az olajat hevítsük fel egy lábosban, és pároljuk meg benne a
hagymát. Adjuk hozzá a húst, és kevergetve pirítsuk 7 percig. Sózzuk,
borsozzuk, majd adjuk hozzá a mazsolát, a fenyőmagot, a négyfűszer-keveréket, és főzzük 3 percig. Szórjuk bele a zöld fűszereket, majd húzzuk félre a tűzről. A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A tésztát nyújtsuk ki, és szaggassunk belőle köröket. a körök közepébe tegyünk a töltelékből, és hajtsuk félbe. a széleket nyomkodjuk meg villával, és kenjük meg
tojássárgájával. Süssük 20 percig, majd tálaljuk.
Előkészület: 20 perc, sütési idő: 35 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>