A tésztát sós vízben kifőzzük. A mogyoróhagymát és a kínai metélőhagymát finomra vágjuk. A gyömbért lereszeljük, a mogyorót felaprítjuk. Ezeket mind beledolgozzuk a húsba, és ízesítjük a rákpasztával, a citromlével és a halszósszal.
Golyókat formázunk a masszából. A főzővizet leöntjük a tésztáról, lecsepegtetjük és összekeverjük az olajjal. 4-4 tésztaszálat egymás mellé fektetünk, és hálószerűen rátesszük a gombócokra.
Forró olajban kisütjük, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 45 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom