» 1 piros paprika » 12,5 dkg cukkini » 12,5 dkg karfiol » 3 ek. olaj » kis darab gyömbérgyökér » 1/2 tk. só » 1/2 tk. cukor » 1-2 ek. zöldségleves » 1 ek. világos szójaszósz » néhány csepp szezámolaj
A wok-ban megpirítjuk a gyömbért és az összes zöldséget, amiket nagyjából egyforma nagyságúra feldarabolunk. Ezután sózzuk, cukrozzuk, majd ha szükséges, néhány perc elteltével felöntjük kevés vízzel. Belekeverjük a szójaszószt és a szezámolajat, az egészet alaposan átforgatjuk, majd kínálhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom