» 400 g rizstészta » 400 g szűzpecsenye » 400 g kínai kel » 100 g főtt garnélarák » 2 gerezd fokhagyma » 1 hagyma » 1 csapott tk. római kömény » 1 csapott tk. samba oelek » 1 ek. osztrigaszósz » 1 ek. currypor » 7 ek. szójaszósz » 1 ek. étkezési keményítő » 1 szál póréhagyma » 3-4 ek. szójaolaj
Az apró kockákra vágott hagymát és fokhagymát, a római köményt, az étkezési keményítőt, valamint az osztriga szószt és a sambal oeleket összekeverjük a kb. 1 cm-es darabokra vágott hússal. Az előzőleg elkészített rizstésztára ráöntjük a currypor, a szójaolaj és a szójaszósz keverékét. A bekevert húst olajban átsütjük, majd mellétesszük a felcsíkozott póréhagymát, a kínai kelt és együtt tovább sütjük őket. Utolsóként pedig a garnélarákok és a tészta is a wokba kerül, majd az egészet együtt is megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom