Keverd habosra a tojássárgájákat, add hozzá a puha vajat, a tejfölt, ízesítsd őrölt borssal és sóval, majd szórd bele az apróra vagdalt sonkát is.
Főzd ki a tésztát bő, sós vízben, csöpögtesd le, és a tejfölös masszába forgasd bele. Végül keverd hozzá a kemény habbá vert tojásfehérjéket.
Egy kivajazott, morzsával behintett kis tepsibe vagy tűzálló tálba töltsd az egészet és előmelegített sütőben 180°C-on 20-30 perc alatt süsd meg.
5-10 percet hagyd pihenni tálalás előtt, hogy szebben lehessen szeletelni! Kínálj mellé külön tálkában tejfölt.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom