Tortilla sült paprikával és hummússzal töltve recept
Hány személyre: 2 személyre
» 1 nagy piros húsú paprika, félbevágva, kicsumázva » 4 evőkanál hummúsz » 2 puha tortilla » 1 evőkanál olívaolaj » só, őrölt fekete bors
Magas fokozaton melegítsük elő a grillsütőt. Olajjal kenjük meg a félbevágott paprikákat. Vágott felükkel lefelé tegyük tepsibe a paprikákat és 5 percig, vagy amíg megfeketedik a héjuk süssük. Műanyag zacskóba rakva hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, vegyük ki a zacskóból. A héját húzzuk le és dobjuk el. A paprikahúst szeleteljük fel. A hummússzal kenjük meg a tortillákat és rakjuk rájuk a sült paprikát. Sózzuk- borsozzuk és tekerjük össze.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom