A
hagymát felaprítjuk, majd forró olajon megpároljuk. Levesszük a kályháról, hozzáadjuk a piros
paprikát és 2 evőkanál vizet. Visszatesszük, rárakjuk a húst,
sóval,
borssal ízesítjük, majd állandó keverés mellett addig pirítjuk, amíg kifehéredik. Hozzáadjuk az összetört
fokhagymát, majd megvárjuk amíg kihűl. A
burgonyát felkarikázzuk, tepsibe tesszük,
sóval ízesítjük, majd rátesszük a zöldbor
sót. A
petrezselyemzöldet felaprítjuk, elkeverjük a
tejföllel majd a húshoz adjuk a felvert
tojással együtt. Rásimítjuk a zöldbor
só te
tejére, majd lefedve, közepes fokozaton 40 percig sütjük. Végül megpirítjuk a te
tejét.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>