Kolbászt félujjnyi vastag karikákra vágjuk, szalonnát felkockázzuk. Zöldpaprikát karikára, burgonyát kockára, hagymát apróra, paradicsom négybe vágjuk. Bográcsba beletesszük a szalonnát, zsírjára sütjük. Ekkor hozzáadjuk a tarhonyát, aranysárgára pirítjuk, majd hozzáadjuk a hagymát, összekeverjük és 6 percig pirítjuk. Ezután megszórjuk pirospaprikával és adunk hozzá 2 dl vizet. Beleszórjuk a burgonyát és megsózzuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, majd a kolbászt és felöntjük 8 dl vízzel és puhára főzzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom