Pacalt bő, enyhén sós és ecetes vízben felforraljuk, majd fél óráig főzzük. Ezt az első levet leöntjük róla, majd enyhén sós vízben 2 óráig főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd csíkokra vágjuk. Körmöt 4-5 darabra felvágjuk. hagymát felaprítjuk. Bográcsban zsíron üvegesre pároljuk a hagymát, majd megszórjuk pirospaprikával. Beletesszük a körömdarabokat és az előkészített pacalt, kevés vizet öntünk rá, és lassú tűzön főzzük. Mikor forr, beletörjük a csípős paprikát és sűrűre főzzük a szaftját. Főtt krumplival tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom