Liba húsát feldaraboljuk.
hagymát vékonyra szeleteljük,
fokhagymát felaprítjuk. Zöld
paprikát felaprózzuk,
bazsalikomot apróra vágjuk. Bog
rácsba beleszórjuk a liba felkockázott háját. Zsírját kisütjük, majd a pörcöt kivesszük. Hozzáadjuk a
hagymát, megdinszteljük, majd beleszórjuk a zöld
paprikát, piros
paprikát és beletesszük a húst. Kevés vizet öntünk rá és felforraljuk. Hozzáadjuk a fehér
borsot,
sót, néhány szem
borsot és 2 szem
borókabogyót. Addig főzzük, míg a liba húsa megpuhul és a szaft besűrűsödik. Elpárolgott vizet vörösborral pótoljuk. Nokedlivel tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>