A nagyon vékonyra kinyújtott tésztát pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, kosárka formába tesszük, majd megsütjük. Eközben a pudingot megfőzzük, hozzáadjuk a r
A krémsajtot a fehér csokihoz keverjük, majd beleszórjuk a cukrot is. Ha túl sűrűnek találjuk, felöntjük kevés tejjel, és már készen is vagyunk.
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a kakaót, a cukrot, a vajat, a tojást és az eszenciát, majd az egészet kinyújtjuk. 18 kört szaggatunk belőle, majd kb. 8-10
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a kakaót, a cukrot, a vajat, a tojást és az eszenciát, majd az egészet kinyújtjuk. 18 kört szaggatunk belőle, majd kb. 8-10
Egy tálban a lisztekhez keverjük a cukrot és a vajat, majd az egészet eloszlatjuk kagylóformájú sütőformákban. Így előmelegített sütőben, 175 C-on kb. 15-2
A liszthez hozzáadjuk a sütőport, fahéjat, sót, és mákot. A Rama margarint kikeverjük a cukorral, és egyenként hozzáadjuk a tojásokat. Belekeverjük a narancs
Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukor felét, a vaníliás cukrot, a mandulát és a tejet. Egy másik tálban a cukorral kemény habbá verjük a tojásfehérjék
Miközben a mandulát egy tepsiben aranybarnára pirítjuk, a csokit gőz felett megolvasztjuk. A kakaót egy sütőpapírral kibélelt tepsibe szórjuk, a mandulát pedi
Ugrás a lap tetejére >>