A jól összetört babapiskóta felét egy 26 cm-es kerek tortaformába szórjuk. A
vajat kikeverjük a por
cukorral, a vaníliás
cukorral, a
tojássárgájákkal, az őrölt
mandulával és a
tejszín felével. 3 meghámozott kivit felkockázunk és a
vajas krémünkhöz keverjük. Az így kapott keveréket a tört babapiskóta te
tejére öntjük, majd a tört babapiskóta másik felével beborítjuk az egészet. Letakarva 5-6 órát pihentetjük a hűtőben. A maradék meghámozott kivit felszeleteljük és a kihűlt torta te
tejét díszítjük vele. A maradék
tejszínt és a kristálycukrot habbá verjük és díszítjük vele a tortát, majd a torta oldalára
mandulaforgácsot szórunk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>