Egy tálban összekeverjük a
tojást, a cukrot, a
kakaót és a
lisztet, majd az egészet egy előkészített tortaformába töltjük, és előmelegített sütőben 190 C-on kb. fél órát sütjük. Ha kihűlt, hosszában háromszor elvágjuk, és mindegyik lapra locsolunk egy kevés málnalikőrt és rumot. A fehér csokit megolvasztjuk, sütőlapra öntjük, majd ha megszilárdult, forgácsokat vágunk belőle. A félédes csokit is megolvasztjuk, majd a rózsalevelek fonákjára kenjük, és megvárjuk, amíg megköt. Ezután a
tejszínt felverjük, majd a kétharmadával és a mangóval megtöltjük a tortát. A maradék
tejszínnel kívülről vonjuk be, nyomózsákból díszítést is fújunk rá. Végül a csokiforgáccsal, a rózsákkal és
mentával díszítve kínáljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>