» Első réteghez: » 30 dkg liszt » 1/2 csomag élesztő » 0,75 dl olaj » 1/4 bögre méz » Második réteghez: 1 1/2 bögre kukoricadara » 1 citrom reszelt héja és leve » kevés vanília » 1 marék pirított napraforgómag » méz, víz » Harmadik réteghez: » 2 bögre zabpehely » csipet fahéj » 1 marék mazsola » 1 evőkanál karobpor » méz » víz
Gyúrjuk meg a tésztát az első réteg hozzávalóiból. A második réteg hozzávalóit egy edényben sűrűmasszává főzzük (tegyünk félre napraforgómagokat díszítéshez). A harmadik réteggel hasonlóan járunk el, mint a másodikkal, majd egy kikent tepsibe tesszük a kinyújtott tésztát, rá a második és harmadik réteget. Végül a tetejét megszórjuk a félretett magokkal. Sütőben készre sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom