» 25 dkg liszt » 5 dkg cukor » 15 dkg vaj » kevés tej » 1 dkg élesztő » 1 tojássárgája » csipet só » sütőpor » Töltelék: » 10 dkg cukor » baracklekvár » 13 dkg dió
A hozzávalókat összegyúrjuk, 4 egyenlő részre osztjuk, majd akkorára nyújtjuk őket mint egy tepsi. Az első tésztalapot a tepsi aljára fektetjük, megkenjük a baracklekvárral, majd megszórjuk a cukros dióval. Ráterítjuk a következő lapot, és ezzel is hasonló módon járunk el. A legfelső tésztalapot villával megszúrkáljuk, majd a tepsiben sütés előtt egy órát pihentetjük. Lassú tűznél sütjük, majd ha kihűlt csokoládémázzal vonjuk be.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom