1.Az al
só lapot kerek, csatos tortaforma aljába tesszük.
2.A töltelékhez a tortazseléport elkészítem. (a meggyet is beletettem és úgy főztem fel, én meggy levet is tettem bele)
Megvárom amíg kihűl ez a tortazselés meggy. (Egy párat vegyünk ki a díszítéshez a meggybefőttből)
3. A Holala-t felverem és 2 csomag vaníliás cukrot is teszek bele.
4.A 8
tojásból sütött KIHŰLT tortalapot 3 felé vágom damillal.
5.Az al
só tortalapot belülről kifelé haladva körkörösen töltöm meg. (A tortalap közepén meggyes tortazselét teszek, majd e köré Holalat amit felvertem, és így tovább. A tortalap peremén a felvert Holala kell hogy legyen.)
6. A következő tortalapot már csak Holalaval töltöm meg.
7.Ezt követően mehet rá a harmadik tortalap.
8.Végül a kimaradt Holala-val bevonjuk a tortát és díszíthetjük is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>