» 2 ananászgyűrű » 1 őszibarack » 1 banán » 16 szem eper » tejszín » A sziruphoz: » 2 ek. méz » 2 dkg vaj » 1/2 tk. őrölt kardamom » 1 ek. rum » 1 ek. barna cukor
Az összes gyümölcsöt egyforma darabokra felvágjuk, majd felváltva nyársa tűzzük őket. Ezután egy tálban a kardamomhoz keverjük a mézet, a vajat, a rumot és a cukrot, majd ezzel megkenjük a nyársakat, és egy darabig állni hagyjuk. Így meggrillezzük őket, majd ízlés szerint tejszínnel kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom