190°C-ra melegítsük elő a sütőt. A tésztát lisztezett deszkán nyújtsuk ki 25x25 cm-re, majd vágjunk belőle 12,5x12,5 cm-es egyforma négyzeteket (4 egyforma négyzetet).
Mindegyik közepébe tegyünk egy kanál barackbefőttet. Vizes kenőecsettel nedvesítsük be a tészták szélét, majd félbehajtva a tésztát nyomkodjuk össze a széleiket.
Tepsibe téve süssük 15-20 percig, amíg fel nem púposodnak és
kissé megbarnul a tetejük. Vegyük ki a tepsiből és hagyjuk hűlni. Porcukrozzuk és tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom