» 1 csomag hatlapos rétestészta » 50 dkg tisztított, reszelt alma » 25 dkg gesztenyemassza » 10-15 dkg porcukor » 2 dl tej » 5 dkg vaj » 1 tojás » 2 ek. rum vagy 1 tk. rumaroma » csipetnyi só
A gesztenyemasszát keverjük habosra a felvert tojással, és annyi tejjel, hogy ne legyen túl lágy. Keverjük bele a rumot. Dolgozzuk össze az egészet a reszelt almával. A lapokat kenjük be egyenként olvasztott vajjal, és fektessünk hármat egymásra. A szélét egy csíkban kenjük meg a töltelékkel, tekerjük fel, és tegyük tepsibe. A másikat ugyanígy készítsük el. A tetejüket kenjük meg olvasztott vajjal, és forró sütőben süssük meg.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom