» 1 doboz mélyhűtött leveles tészta » 50 dkg sárgabarack » 20 dkg sárgabaracklevár » 10 dkg zselmelmorzsa » kristálycukor » kevés liszt » 1 tojás a tetejére
A sárgabarackot vágjuk vékony csíkokra. A lekvárt 1-2 ek. langyos vízzel keverjük kenhetőre. A tésztát vágjuk kétfelé, majd az egyik darabot nyújtsuk ki, és kenjük meg lekvárral. Szórjuk rá a zsemlemorzsa, és a gyümölcs felét. Csavarjuk fel, és kenjük meg tojással. A másik tésztát ugyanígy készítsük el. 20-25 percig süssük, majd felszeletelve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom