A
zselatin hideg
vízbe áztatjuk. A
narancsokat meghámozzuk, és lehártyázzuk. A gerezdeket lecsöpögtetjük, és a levet felfogjuk. A gerezdeket hűtőbe tesszük.
A
narancsok levét elkeverjük a
cukorral, és kicsit megmelegítjük. A
zselatint kinyomkodjuk és folyamatosan kevergetve feloldjuk a
narancslében. 5 percig hagyjuk hűlni. Belekeverjük a proseccót, és gerezdekre locsoljuk.
Letakarjuk folpackkal és 5 órára hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a
tejszínből a vaníliás
cukorral habot verünk. A
joghurtot simára keverjük a
citromlével, és beleforgatjuk a
tejszínhabot.
citromfűvel díszítjük.
Elkészítési idő: 20 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>