» 1 lap fagyasztott vagy hűtött omlós tészta » 4 felezett, kimagozott nektarin » 2 evőkanál őrölt mandula » 2 teáskanál fahéjas cukor » porcukor a szóráshoz » vaníliafagylalt a tálaláshoz
A sütőt melegítsük elő 220 fokra. Béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit. A tésztát vágjuk 4 egyforma négyzetre. Szórjuk meg őrölt mandulával és fahéjas cukorral és mindegyikre helyezzünk két-két fél nektarint. Hajtsuk batyukba és helyezzük a tepsibe, majd süssük 15 percig. Szórjuk meg porcukorral és vaníliafagylalttal tálaljuk.
Elkészítési idő 25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom