» 500 g negyedekre vágott eper » 50 g finomcukor » 40 g pirított szeletelt mandula » 1 narancs finomra reszelt héja és frissen facsart leve » 2 evőkanál narancslikőr » tejszín a tálaláshoz
Melegítsük fel a cukrot, a narancshéjat és levet, a narancslikőrt egy kis serpenyőben. Kevergetve főzzük, amíg a cukor elolvad. húzzuk félre és hagyjuk kihűlni. Az epreket tegyük tányérokra, locsoljuk meg a sziruppal, szórjuk meg mandulával és díszítsük tejszínnel.
Elkészítési idő 14 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom