A sütőporos
lisztből, a Rama
margarinból a
cukorból és a
tojásból tésztát gyúrunk, majd a hűtőbe tesszük. A feldarabolt rebarbarát cukros
vízben megpároljuk, majd a tésztát kinyújtjuk, és egy előkészített tepsibe tesszük. A morzsát megpirítjuk a
vajon, ezt szórjuk a tésztára, majd rákenjük a rebarbarás keveréket, és közepes hőfokon megsütjük. Eközben egy tálban összekeverjük a
tojássárgájákat a
cukorral, a sütőporos
liszttel és a felvert
tojásfehérjével. Amikor a sütemény pirosodni kezd, rátesszük ezt tésztát, és így sütjük tovább. Eközben a csokit a Rama
margarinban megolvasztjuk, ezzel bevonjuk a süteményt, majd amint megkötött, már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>