A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A mexikói palacsintát megpuhítjuk. Mindegyiket belesimítjuk egy-egy kb. 3dl-es kivajazatlan pudingostálkába. 15 percig sütjük, majd hűlni hagyjuk.
Egy tálban összekeverjük az őszibarackot, a szamócát, a cukrot, a gyömbért és a lime-héjat. Óvatosan összekeverjük. Kivesszük a palacsintákat a tálkákból, süteményes tányérokra tesszük, és megtöltjük vaníliafagylalttal. Rátesszük a gyümölcsöket és mentalevéllel díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom