A
tojások sárgáját a
vízzel és a por
cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a
tojások habját. A sütőport elkeverjük a
liszttel, majd a
tojásos masszához adjuk. A tészta egyik felébe belekeverjük a diót, majd a kétféle tésztát külön-külön megsütjük. Alulra kerül a diós lap, majd rá a krém, és a te
tejére a sárga piskóta. Végül bevonjuk
csokoládémázzal.
Krém készítése: a
lisztet a
tejjel felfőzzük. A Rama
margarint a por
cukorral kikeverjük, majd a dióval együtt a
tejes krémhez adjuk.
Máz készítése: a cukrot és a
kakaót összekeverjük az olajjal, majd annyi forró vizet öntünk hozzá, hogy sűrű máz legyen.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>