A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, a vaníliás cukrot és a
joghurtot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: A Rama
margarint verjük habosra a por
cukorral, a többi hozzávalót keverjük össze és főzzük sűrűre. Mikor kihűlt keverjük el a Rama
margarinos masszával. Ezt a krémet kenjük a két lap közé. Tegyük a süteményt pár órára a hűtőbe, majd a te
tejét szórjuk meg por
cukorral, és vágjuk fel szeletekre.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>