A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot és a vaníliás cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk három lapra. Álljunk neki a krémnek: Egy tálban verjük fel a
tojások sárgáját, a
tojást, a cukrot és vaníliás cukrot. Adjuk hozzá a kávét, és főzzünk belőle sűrű krémet. A Rama
margarint verjük habosra a por
cukorral, majd dolgozzuk bele az összes többi hozzávalóval együtt a kávés krémbe. Ezt kenjük a lapok közé. A süteményt vonjuk be a hozzávalókból kevert mázzal.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>