A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: Készítsük el a pudingot, majd dolgozzuk hozzá a habosra vert por
cukor és Rama
margarin keverékét. Az így kapott krémből tegyünk félre pár kanállal, amivel majd később a sütemény te
tejét kenjük meg, a többit kenjük a két lap közé. Készítsük el a díszítést: Az ét- és fehér
csokoládét olvasszuk fel 2-2 dkg Rama
margarinnal, majd öntsük őket egy sima felületre. Miután megdermedt vágjuk 1x1 cm-es kockákra. Ezeket tegyük a süteményre úgy, hogy pepita mintás legyen.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>