Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a
tojások sárgáját és a porcukrot. Ezután hozzákeverjük a reszelt
citromhéjat, és a kemény habbá vert
tojásfehérjéket is. A
lisztet is hozzáadagoljuk, majd ki
vajazott, ki
lisztezett formába öntjük a masszát, és készre sütjük. Miután kihűlt, kettévágjuk, és az al
só lapot megkenjük gyümölcsízzel, majd rátesszük a másik lapot. Az egészet kockákra felszeljük, majd jénaiba tesszük. Fogunk egy tálat, és beletesszük a bort, a maradék két
tojássárgájáz, majd ezt összekeverjük, és a süteményekre locsoljuk. Még egyszer az egészet megkenjük gyümölcsízzel, majd sütőben kicsit kiszárítjuk ezt az ízt, és már kínálhatjuk is.
Kellemes Ka
rácsonyi Ünnepeket!
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>