» 250 g felkockázott aszalt sárgabarack » 5 pohár narancslé » 2 ek. rum » 1 konzerv leszűrt licsi » 1 csésze kókusztej » 1 csésze tej » 100 g rövid szemű rizs » 3 ek. kristálycukor
A tejeket keverjük össze, és egy merőkanál tejben tegyük fel főni a rizst. Hagyjuk, hogy a tej felszívódjon. Apánként öntsük hozzá a többi tejet 25 percen keresztül. Közben kevergessük. Amikor a rizs már puha, keverjük hozzá a cukrot is, a gyümölcsöket, a narancslevet és a rumot. Keverjük össze, és hagyjuk kihűlni.
Előkészület: 15 perc.
Főzési idő: 25 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom